Even een kort berichtje om ons lezerspubliek weer wakker te maken.

We staan aan het begin van een nieuw vaarseizoen. Het seizoen 2018!. We kijken er weer naar uit om een mooie reis te gaan maken. Zijn we al onderweg? Nee, we liggen nog op onze winterplek maar hopen maandag a.s. 9 april van wal te steken. Tussen het laatste bericht van vorig seizoen en nu is er veel gebeurt. Zo is ons dak grondig aangepakt. De plafonds waren er al uit. We hebben heel vorig seizoen met een rustiek balkenplafonnetje rondgedobberd. Dit hebben we gedaan om de dakplaten zo goed mogelijk te laten uitdrogen. Bij terugkomst is er hard gewerkt. De dakplaten en de “balken” zijn aan de binnenzijde flink in de epoxy gezet om het intrekken van condens tegen te gaan. Daarna is het hele dak in het hardschuim gespoten. Ook al om condensvorming tegen te gaan. Nou, dat was me wat. We hebben ongeveer 6 weken (ik weet het niet meer precies, verdrongen zeker) tussen het bouwplastic geleefd op twee tuinstoelen in een volmaakte bouwput. Enfin, dat ligt weer achter ons.

Ook vonden we het leuk om een vernieuwde website te lanceren. De “oude” had zijn werk goed gedaan maar was aan vervanging toe. We hopen dat jullie de vernieuwde website net zo zullen waarderen als de oude en dat we alle trouwe lezers aan ons kunnen blijven binden.

Het nieuwe seizoen met een nieuwe reis lonkt. U gaat er meer over lezen. Ik denk aankomende week al.

Tot dan!

Eén reactie op “Een nieuw seizoen, een nieuwe reis en een nieuwe site.”

  1. Weer een nieuw avontuur! We kijken er naar uit om de verhalen van jullie ervaringen weer te lezen en een beetje mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *