Dinsdag 22 augustus
Vandaag besteed ik een groot deel van de dag aan het schrijven en plaatsen van de foto’s voor het weblog. Adri is druk met de website. We willen in september het een en ander aan de boot veranderen. Adri heeft nieuwe keukenapparatuur uitgezocht en samen bekijken we de specificaties en maten. Als ik na de middag de hond uitlaat kom ik langs een stalletje met fruit. Appels, peren, aardbeien en pruimen worden te koop aangeboden en het is zelfbediening. Ik koop een zak appels en een bak Opal pruimen. De pruimen zijn al goed rijp en heerlijk zoet. De appels zijn vrij vroeg en heerlijk zoet/zuur van smaak. Achter het huis staan de fruitbomen en naast het stalletje lopen allerlei kippen onder de fruitbomen net als verschillende ganzen en ook van die leuke loopeenden. Dat zijn van die koddige vogels. Ik moet er altijd om lachen als ik ze zie.

De groene toegangspoort naar het terrein van Watersportvereniging Maurik
De groene toegangspoort naar het terrein van Watersportvereniging Maurik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *