Verschillende jachthavens bij Tholen

Woensdag 4 juli 2018

Bankkussens en fenders reinigen

Dierenkliniek ‘De Eendracht’ is niet favoriet bij havenmeester Lydia. Maar omdat ze in de buurt zitten bel ik voor een afspraak. Vanmiddag om kwart voor vier kan ik langskomen met Tess. De bankkussens voor de bank op het achterdek maak ik schoon met een sopje. Daarna droog ik ze af met een droge doek. Ze knappen er lekker van op.Voor de fenders gebruik ik een reiniger van Epifanes. Met een sanitairspons boen ik de fenders af en spoel ze af naast de boot. Ik hang alles aan de reling te drogen.

De fenders hangen aan de reling te drogen
De fenders hangen aan de reling te drogen
Jouw Marktkraam en dierenkliniek ‘De Eendracht’

’s Middags loop ik de stad nog even in om bij de winkel van ‘Jouw Marktkraam’ te kijken of ze misschien nog een paar mooie boeken voor mij hebben. Ik vind er welgeteld één.  Het is het boek van Giulia Enders en het heet; De mooie Voedsel machine met de subtitel De charme van je darmen. Ik ben benieuwd!

Om half vier loop ik met Tess naar de dierenarts. Ze is 21,9 kilo en haar bloedglucose waarde is 6,1. Dat is een keurige waarde, maar de dierenarts vraagt zich af of onze hond wel diabetes heeft omdat ze maar een heel klein beetje insuline krijgt toegediend. Hij adviseert om in overleg met de eigen dierenarts nog eens te proberen om te stoppen met insuline.

De fenders of stootwillen zijn schoon voor gebruik
De fenders of stootwillen zijn schoon voor gebruik

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *