In de jachthaven van Watersportvereniging Maurik

Donderdag 24 augustus
Het is heerlijk zomerweer met een beetje wind. Ik ga aan stuurboordzijde de achterkant van de boot schoonmaken en in de was zetten. Vanaf de steiger kan ik er goed bij tot aan het trapje. Nu ik de spullen voor de dag heb gehaald maak ik ook de stootwillen aan deze kant schoon. Als ik na de lunch de hond uitlaat loop ik nog even naar het stalletje langs de dijk voor de haven. De appels zijn al bijna op en ik wil van de peren jam maken. De peren zijn helaas al uitverkocht. Ik koop alleen een zak appels. De jam moet nog even wachten.

Adri is bezig met de website en informeert naar de keukenapparatuur die wij nodig hebben.
’s Avonds eten wij pulled chicken, sla en gebakken aardappeltjes.

In de jachthaven van Watersportvereniging Maurik
In de jachthaven van Watersportvereniging Maurik
Jachthaven Watersportvereniging Maurik is in een inham van het meer Eiland van Maurik
Jachthaven Watersportvereniging Maurik is in een inham van het meer Eiland van Maurik
Een rustige ochtend in de jachthaven van Watersportvereniging Maurik
Een rustige ochtend in de jachthaven van Watersportvereniging Maurik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *