Het gras op de vest rond Tholen is verdroogd

Dinsdag 7 augustus

Afkoelen

Ik ga vroeg in de ochtend afkoelen bij de AH supermarkt en proviand inslaan. Het is er heerlijk koel en ik neem er de tijd. Het is vandaag extreem warm. Met een uitpuilende rugzak valt de tocht terug naar de boot extra zwaar. We hebben de lakens weer opgehangen voor een beetje schaduw. Op de kade staan een aantal campers waar de mensen ook zichtbaar moeite hebben met de warmte. Een ouder echtpaar is naar huis vertrokken. Zij hielden het niet meer uit in de camper.

’s Middags zeg ik tegen Adri; ik hou het niet meer vol. Het is te warm ik ben voortdurend nat van het zweet en ik doe niets. Hij heeft het ook moeilijk. Bij de airco in de slaaphut hebben we een siësta gehouden. Dat afkoelen is even lekker maar daarna valt de warmte weer over je heen.

De visserij gaat ondanks de hitte gewoon door in de haven van Tholen
De visserij gaat ondanks de hitte gewoon door in de haven van Tholen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *